Bedrijfsprofiel Mazars N.V.

Mazars N.V.

Ten Kate Huizinga is per 1 januari 2018 gefuseerd met Mazars.


Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werken wij voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons bij de levering van onze diensten mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. En dat vertrouwen willen wij voortdurend (blijven) verdienen.


Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo dragen wij bij aan het duurzame rendement van onze klanten en aan de maatschappij. Wij zijn innovatief in de ontwikkeling van onze dienstverlening én hebben gevoel voor de samenleving.

Mazars heeft 11 vestigingen in Nederland, waar 61 partners en ruim 900 medewerkers werkzaam zijn. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars de internationale expertise en het netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is zo groot of zo klein als u nodig vindt.


Met Mazars beschikt u over de kennis van één van Europa’s leidende adviesorganisaties. Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 20.000 professionals in 86 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Bezoekadres
Zuiderval 60
7543 EZ Enschede

Postadres
Postbus 2323
7500 CH Enschede

Telefoon: 088 2771105

E-mail: franck.nitert@mazars.nl
Website: www.mazars.nl

Copyright © 2021 ROC B2B