Bedrijfsprofiel Kuiper Vermogensmanagement B.V.

Kuiper Vermogensmanagement B.V.

Kuiper Vermogensmanagement is uw partner ten aanzien van uw vermogen. Wij kunnen u hierbij op verschillende manieren van dienst zijn: Vermogensbeheer of Vermogensmanagement. 


VERMOGENSBEHEER

Kuiper Vermogensmanagement is associate partner bij IBS Capital Allies.  Als u kiest voor vermogensbeheer dan verzorgt IBS het beheer van uw effectenportefeuille volgens een gedegen en bewezen aanpak. Op basis van de uitkomsten van de integrale vermogensscan en uw doelstellingen en wensen maken we duidelijke afspraken, gebaseerd op gezamenlijk vastgestelde grenzen zoals uw risicoprofiel. Daarna laat u de dagelijkse beslissingen die nodig zijn voor alert vermogensbeheer aan ons over. Meer info over IBS kunt u vinden op de website www.ibsca.nl.


VERMOGENSMANAGEMENT

De zorg over uw totale vermogen is een continu proces, vaak tijdrovend en complex. Kuiper Vermogensmanagement kan verder gaan dan alleen het beheer van uw vermogen. De ervaring is dat vermogenden vaak omringd worden door adviseurs. Vaak heeft elke specifieke adviseur een specifiek aandachtsgebied en heeft veelal maar inzicht in een deel van de gegevens van haar cliënten. Bij vermogensmanagement zijn we uw sparringpartner en regisseur inzake uw totale vermogen en begeleiden u bij het maken van strategische keuzes rondom uw vermogen. Bijvoorbeeld als het gaat om zaken als beleggen, planning, fiscaliteit en vermogensoverdracht. We onderhouden (samen met u)  de contacten met financiers, accountants, fiscalisten, notarissen en vermogensbeheerders. Zo bent u ontzorgd en zorgen wij ervoor dat beslissingen plaatsvinden passend bij uw integrale financiële situatie, doelen en wensen. Bij vermogensmanagement zijn wij volledig onafhankelijk en uw belang staat ook hier voor ons centraal.

Bezoekadres
De Roerdomp 52
7609 WC Almelo

Telefoon: 06 1468 6001

E-mail: Robert@Kuiper-vm.nl

Copyright © 2021 ROC B2B