Bedrijfsprofiel Viaster


Viaster: van gemiddelde medewerker naar blije, getalenteerde professional


Maar liefst 80% van alle werkende Nederlanders beschikt over onbenutte talenten. Ook in uw organisatie werken mensen die niet toekomen aan dát waar ze écht goed in zijn. Dat betekent dus ook, dat u bovenop een bron aan ongebruikte kwaliteiten zit. Viaster helpt u om talenten van mensen te ontdekken, in kaart te brengen en op een effectieve manier in te zetten. Wie hiervan profiteren? Uw organisatie en uw klanten, maar zéker ook uw medewerkers. De betrokkenheid neemt toe, zij raken enthousiast en presteren beter.


Haalt u wel het maximale uit uw personeel?


Veel bedrijven hebben er last van, het functiehuis niet op orde, ziekteverzuim onnodig hoog, assessments worden niet effectief ingezet of een deel van het personeel is ontevreden. Wij hebben de kennis, het netwerk en de oplossingen om uw HR-vraagstukken bij de wortel aan te pakken.

Onze ervaring heeft geleerd, dat wanneer wederzijds de verwachtingen helder en open op tafel liggen, dit rust geeft en medewerkers motiveert om te gaan voor de volgende stap. Op basis hiervan hebben wij een interactief personeelssysteem ontwikkelt, dat tevens direct gekoppeld is aan uw financiële pakket, zodat u betrouwbare en overzichtelijke gegevens krijgt. Het resultaat: Minder ziekteverzuim, minder verloop en effectievere werknemers.


HR tool Viamens: visie op voortgang én vooruitgang


De HR softwaretool die Viaster ontwikkelde, verschaft u en uw medewerkers zicht op voortgang en ontwikkeling. Zowel qua functioneren als op gestelde doelen, uitvoering van taken, vaardigheden, opleidingen en competenties. Viamens is modulair opgebouwd. Deze HR-tool geeft informatie op functieniveau én op managementniveau. Waardevolle data die u helpt bij het nemen van meer gefundeerde besluiten. Ook voor uw HRM-afdeling is Viamens een bijzonder gebruiksvriendelijke en overzichtelijke tool waarin, binnen een veilige omgeving, alle gegevens samenkomen over uw medewerkers in relatie tot uw organisatie, doelstellingen en toekomstplannen.


Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. Dat kan zeer eenvoudig via onderstaande link.


Bezoekadres
Engbersstraat 8
7661 PH Vasse

Postadres
Engbersstraat 8
7661 PH Vasse

Telefoon: 0541-700247

E-mail: info@viaster.nl
Website: www.viaster.nl

KvK: 081490170000

Copyright © 2021 ROC B2B