Bedrijfsprofiel Waardevisie

Waardevisie: voor bedrijfswaarderingen en bedrijfsovernames

Na jarenlang in het bankwezen te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van het waarderen en het aan- en verkopen van bedrijven. De basis daarvoor is gelegd door het behalen van de ’RV’-titel. Dit staat voor ’Register Valuator’. Een RV heeft door het volgen van een gespecialiseerde postdoctorale opleiding ’business valuation’ de kennis en expertise opgebouwd om een onderneming te waarderen en om de meest complexe waarderingsvraagstukken uit te voeren. Een waardering door een deskundige is de basis van waaruit een onderneming of aandelen in een onderneming kunnen worden gekocht of verkocht.


Daarnaast is een waardering de basis om geschillen te beslechten over de waarde van bedrijven of inzicht te geven in hoe waarde tot stand komt.

Graag help ik u verder in uw waarderingsvraagstuk en/of uw aan- of verkooptransactie. Ik ben een gedreven persoonlijkheid die u met raad en daad zal ondersteunen. Voor mijn klanten wil ik de mineur zijn (bekend vanuit Stratego) die altijd terzijde staat om u door het mijnenveld te loodsen van problemen en complicaties die helaas vaak gepaard gaan met deze trajecten. Ik ben graag bereikbaar onder nummer: 06-130.60.344  


Bezoekadres
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo

Postadres
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo

Telefoon: 06-130.60.344

E-mail: andre@waardevisie.nl
Website: www.waardevisie.nl

KvK: 73726621

Copyright © 2021 ROC B2B