Meld u aan voor aankomende evenementen

Ruigenrode netwerkborrel

Het weekend van 10 t/m 12 mei gaan we ruim 200 jaar terug in de tijd! Het Schelfhorstpark is dan onder de naam Ruigenrode voor de vierde maal het toneel van een veldslag vol kanongebulder zoals dat klonk in de Napoleontische tijd. De toegang is altijd gratis, maar het bestuur nodigt u en uw partner apart uit voor de

Ruigenrode netwerkborrel

op vrijdag 10 mei, vanaf 18.00 uur, zodat we vanuit de VIP-ontvangstruimte aanwezig zijn bij de opening van het festival door burgemeester Arjen Gerritsen.

Aan dit historische festival is een educatief programma verbonden voor de basisscholen, re- enactors hebben een kampement ingericht en er zijn tal van activiteiten voor de jeugd.

Op www.historischfestivalalmelo.nl leest u alles over soldatentraining en artillerie, het planten van de Vrijheidsboom, de berechting van Huttenkloas en natuurlijk de Slag om Ruigenrode zelf op zaterdag- en zondagmiddag.

Zo´n Historisch Festival zonder de support van het ROCb2b is vanzelfsprekend niet denkbaar. Dan kunnen we er ook niet ontbreken!

(Heeft u mogelijke kandidaat-deelnemers in het vizier? U kunt ze altijd meenemen om nader kennis te maken met het ROCb2b! Laat dat het bestuur even weten, dan kunnen we ze welkom heten!)

  • Datum: Vrijdag 10 mei, 18.00 – 20.00 uur
  • Plaats: Schelfhorstpark ‘Ruigenrode’, ontvangstruimte

Aanmelden kan via deze mail of www.roc-b2b.nlU moet inloggen om te kunnen aanmelden

Ladies Day

Meer informatie volgt

U moet inloggen om te kunnen aanmelden