16 oktober 2018 AutoHaarhuis is autobedrijf van het jaar!

AutoHaarhuis is autobedrijf van het jaar!

AutoHaarhuis uit Geesteren is dinsdag 9 oktober door de brancheorganisatie BOVAG - de Bond van Automobielhandelaren en Garages - uitgeroepen tot onafhankelijk autobedrijf van het jaar.


„Dit is de kroon op ons werk”, reageert een opgetogen algemeen directeur Gerard Haarhuis die samen met zijn broer en verkoopleider Hans het bijna 60-jarige bedrijf aan de Vriezenveenseweg leidt. „En natuurlijk zijn we ontzettend trots.” AutoHaarhuis werd ooit opgezet door hun vader, wijlen Gerrit Haarhuis.


Vakjury
Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein werd het bedrijf door de vakjury tot winnaar gekroond. De andere finalisten waren De Dames van Hurkmans uit ’s-Hertogenbosch en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s uit Helmond.


Smaakvol
Op de website van de BOVAG staat: De vakjury looft de gebroeders Haarhuis onder andere voor de smaakvolle presentatie van hun bedrijf: ‘Er is goed nagedacht over details in het mooie en verzorgde pand. AutoHaarhuis biedt daarnaast een uitgebreid dienstenpakket en heeft de faciliteiten om ook aan moderne voertuigen alle noodzakelijke werkzaamheden te verrichten. De ondernemers zijn praktisch en opportunistisch, maar hanteren ook een adaptieve bedrijfsvoering door een grondige oriëntatie op de markt. Er wordt gestuurd op cijfers en de keuzes die worden gemaakt zijn goed onderbouwd. AutoHaarhuis is klaar voor de toekomst.’


Flexibel
Gerard Haarhuis: „We zijn géén merkdealer, we zijn wel gespecialiseerd in heel jonge occasions. Auto’s van vaak nog geen jaar oud, die we uit heel Europa halen. De onderscheiding hebben we volgens mij gekregen door de kwaliteit die we leveren en door dat we ons flexibel opstellen. We ontzorgen onze klanten zeggen we hier altijd.”


Jury
De vakjury bestond uit Ferry Smith (ANWB, juryvoorzitter), Remco de Vette (W&D consultants), Bertus de Vries (Bovemij), René Stolp (RDC) en Paul de Vries (Marktplaats Automotive). De verkiezing BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar werd voor de twaalfde keer gehouden.


Aanmelden
Ondernemers konden zichzelf aanmelden of voorgedragen worden door collega’s en experts, waarna de vakjury een eerste schifting hield en de voornaamste kandidaten onderwierp aan een intensieve schouwing, mystery mails, -calls en -bezoeken én pittige gesprekken.


Bron: Tubantia

https://www.tubantia.nl/tubbergen/familiebedrijf-uit-geesteren-onafhankelijk-autobedrijf-van-het-jaar~af40b903/

Copyright © 2021 ROC B2B