12 november 2018 Ambassadeurs van Almelo

Ambassadeurs van Almelo

Almelo is ‘the place to be’ – dat is het motto van de actie van de Stichting Almelo Promotie om de stad regionaal en landelijk te promoten. Het bedrijfsleven is een van de voornaamste factoren die het wonen en werken in de stad bepalen. Gemeente en bedrijven moeten elkaar dus opzoeken en samenwerken, en om daaraan gestalte geven waren de ROC deelnemers op woensdagmiddag 17 oktober uitgenodigd om in de bioscoop Movie Unlimited het officiële startschot voor de samenwerking tussen Gemeente en ROCb2b bij te wonen. Een veertigtal deelnemers gaf aan de oproep gehoor.


De samenwerking krijgt gezicht met een schildje in de vorm van een A, met daarin de bekende drie Almelose ruiten, dat aan de gevel van een onderneming kan worden bevestigd. Het schildje wordt vergezeld van een draagspeld, en het geheel zal binnenkort aan alle deelnemers worden toegezonden. Ze zijn daarmee ‘ambassadeur van Almelo’. Een aantal deelnemers kreeg schildje en speld al in de bioscoop uitgereikt uit handen van burgemeester Arjen Gerritsen.  


Als partner krijgt het ROCb2b een logovermelding op de website van Almelo Promotie en op de schermen bij Kenniscafé, in het Almelo Magazine en in ander promotiemateriaal als wandelroutes en de City Guide. Bovendien is er twee maal per jaar een partnerbijeenkomst met bedrijfsbezoeken.  


De bijeenkomst in de bioscoop werd, behalve door ROCb2b deelnemers, bijgewoond door andere ondernemers, wethouder Economische Zaken Arjen Maathuis en verschillende raadsleden.

Het partnerschap tussen ROCb2b en Almelo Promotie is voorlopig voor een jaar aangegaan. Maar elke deelnemer kan natuurlijk een individueel partnerschap aangaan, via de link www.partnervanalmelo.nl/#!/partnerworden. Doen!


Klik hier voor een uitgebreid beeldverslag

Copyright © 2021 ROC B2B