13 november 2018 Dropping opmaat naar teambuilding

Dropping opmaat naar teambuilding

Een ‘nachtelijke’ dropping – in elk geval in het donker – is niet alleen een fysieke uitdaging. Het hogere doel is vanzelfsprekend teambuilding. En daaraan heeft de ROC dropping van vrijdag 26 oktober ruim voldaan!
Ruim 60 deelnemers hadden de stoute laarzen aangetrokken en lieten zich met een Engelse dubbeldekker naar Buitensport Twente in Zenderen vervoeren waar krentenwegge en koffie de dapperen voorbereidden op wat zou komen. Per busjes werden de ingedeelde groepen vervolgens naar de dropzone in de bossen van Hertme gebracht met de opdracht het verder uit te zoeken.


De tocht duurde een anderhalf uur en eindige uiteindelijk op de prachtige locatie van café-restaurant ’t Hertme’s Ambacht dat zijn leuze ‘gepassioneerde keuken in een ontspannen sfeer’ alle eer aandeed. Het was een prima ambiance voor sterkte verhalen, een prima buffet en een verantwoord aantal drankjes.


Voorzitter Hans Hammink maakte van de gelegenheid gebruik om twee aanwezigen apart welkom te heten: wethouder Arjen Maathuis die sportief had meegedaan, en nieuwe deelnemer Quinten ten Broeke en zijn partner Iris Westerveld van Q-Soundsolutions.  


Een camera was dit keer helaas niet voorhanden: fotograaf Rob Nijhuis had zich met griep moeten afmelden. Wie toevallige foto’s heeft gemaakt: denk aan onze website!

Copyright © 2021 ROC B2B