19 september 2019 Nieuwe deelnemers

Nieuwe deelnemers

Technology Unlimited, ‘for stainless solutions’, is op de wereldmarkt van voedingsmiddelen (bakkerijtechniek!) en andere procesindustrie een begrip. Nauwe samenwerking met klanten leidt onveranderlijk tot maatwerk, aangedragen door innovatieve oplossingen. Je kunt bijna zeggen: er komt geen krentenbol op tafel of het deeg is door een machine van Technology Unlimited gegaan. Het bedrijf aan het Bedrijvenpark Twente Noord wordt vertegenwoordigd door Alfons Nales.

www.technology.nl


Jongbloed Fiscaal Juristen is een onafhankelijk nichekantoor met vestigingen in Den Haag en Enschede. Met ruim 100 jaar ervaring bieden zij ‘creatieve en passende oplossingen die rust en helderheid geven’ aan veelal MKB+ bedrijven en DGA’s. Jongbloed Fiscaal Juristen vindt u aan de Marthalaan 5 in Enschede en wordt bij het ROCb2b vertegenwoordigd door Roy Damhuis.

www.jongbloed-fiscaaljuristen.nl


Waardevisie Corporate Finance aan de Hamerstraat 10 in Hengelo is hét adres voor persoonlijk en flexibel maatwerk als uw bedrijf op de juiste waarde moet worden getaxeerd voor een overname. Waardevisie wordt vertegenwoordigd door drs. André Nieuwzwaag RV, die overigens nog hard werkt aan zijn website. In de eerste week van oktober is die in elk geval on-line!

www.waardevisie.nl

Copyright © 2021 ROC B2B