29 maart 2016 Hillen Kantoorefficiency gastheer

Hillen Kantoorefficiency gastheer

De ROC contactavond over bedrijfsopvolging vond plaats bij Hillen Kantoorefficiency. Gastheer Herman Hillen heette de ca 60 aanwezige ROC’ers welkom met een korte presentatie van zijn 90-jarig bedrijf.

De kantoorboekhandel Hillen begon in 1926 in de Oranjestraat. Herman’s grootvader was stucadoor, en zijn grootmoeder begon een winkel in kantoorartikelen, kunst en religieuze artikelen. Herman kwam in 1979 ‘in de zaak’, en verhuisde die in 2000 naar Twentepoort Oost. Hillen Kantoorefficiency beweegt zich vooral op de zakelijke markt met kantoorartikelen, waarvan vooral zgn. multifunctionals (alles op gebied van printen, scannen en kopiëren) met bijbehorende allesomvattende technische dienst. Verder is het bedrijf in staat tot grootschalige projectinrichting: het nieuwe stadhuis van Almelo is daar een voorbeeld van. Maar particulieren kunnen er ook terecht voor printers en toebehoren en alles dat op een bureau thuishoort, inclusief het bureau zelf plus de stoel die thuis of op kantoor ergonomisch wordt geïnstalleerd.

Herman en Agnes Hillen toonden zich vrijdagavond een perfecte gastheer en –vrouw. De bezoekers kregen dan ook een prima fles wijn mee naar huis om nog wat na te genieten …


Bekijk hier het beeldverslag

Website: www.hillenkantoor.nl

Copyright © 2021 ROC B2B