21 januari 2016 Nieuwe suggesties zijn welkom!

Nieuwe suggesties zijn welkom!

Voorzitter Hans Hammink in nieuwjaarsrede
“Nieuwe ideeën zijn welkom!”
Voorzitter Hans Hammink heeft in zijn nieuwjaarsrede tijdens de galabijeenkomst in Landgoed De Holtweijde de deelnemers opgeroepen met voorstellen te komen voor het komende jaarprogramma. “We staan open voor verandering, en nieuwe ideeën zijn altijd welkom”, hield hij de aanwezigen voor. Het voorlopige programma staat inmiddels online.

De galavond, en daarmee de nieuwjaarstoespraak, stond in het teken van vooruitkijken en snel schakelen. Niettemin begon de voorzitter met een korte terugblik op het programma van 2015 met goede opkomsten bij sprekers als René Kuipers, Arend Jan Boekestijn en Hans van Balen, het zomerfeest in De Bloemenbeek, de Men’s Day op Zandvoort en de Ladies Day in Twente en natuurlijk de Profronde van Almelo.

Hans Hammink vroeg aparte aandacht voor EnergiekAlmelo, het jaarlijks symposium dat met negen andere ondernemersorganisaties wordt georganiseerd. “De financiering daarvan blijft altijd een bron van zorg”, aldus de voorzitter, die het evenement dan ook warm wilde aanbevelen in de aandacht van de aanwezige ondernemers.

Zoals gebruikelijk heeft een aantal deelnemers in 2015 het deelnemerschap beëindigd, en de voorzitter dankte hen nadrukkelijk voor de tijd die zij bij het ROC hebben doorgebracht. “Maar er zijn ook nieuwe deelnemers bijgekomen waarmee het deelnemersbestand op peil is gebleven”, zo constateerde hij.

Vooruitkijken concludeerde Hans Hammink dat de toekomst van Heracles in het nieuwe stadion en rooskleurig uitziet, Almelo heeft een nieuw stadhuis en krijgt een nieuwe binnenstad – kortom: “we kunnen trots zijn op Almelo, en met Enschede komt ’t ook goed!”.
Copyright © 2021 ROC B2B