10 januari 2016 Gala opening van nieuwe jaar

Gala opening van nieuwe jaar

Het Regionaal Ondernemers Contact B2B is het nieuwe jaar 2016 traditioneel begonnen met een galabijeenkomst, dit maal in Landgoed De Holtweijde in Lattrop. En ook hier bleek de formule diner/dansant uitstekend te werken, met als kers op de taart het magische optreden van illusionist Jan Reinder.

Hoewel alle heren het kledingadvies ‘black tie’ keurig hadden gevolgd, bleken de dames verschillende opvattingen te hebben van galakleding, maar hoewel de lange japonnen in de minderheid waren zagen ze er allemaal blij en schitterend uit. Gastheer Marcel Vlek verontschuldigde zijn echtgenote Marlies die na de drukke feestdagen toe was aan een rustiger avond.

Het driegangen diner werd kort onderbroken door illusionist Jan Reinder met een korte show die, zoals gebruikelijk, alom verbazing en verwondering wekte. Vooral het optreden met een der leden die in stilte een opdracht moest lezen, waarna een der dames – op afstand tegenover hem – plotseling opstond en precies deed wat er op het briefje stond, oogstte luid applaus. Tijdens het diner verscheen Jan vervolgens aan verschillende tafels waar hij in flitsende één-op-één acts een spoor van verbijstering achterliet. Hoe hij het deed, niemand weet het, maar wat bleef hangen was dat geen code van de mobiele telefoon veilig voor hem is …

De band Celebration deed zijn naam vervolgens eer aan door op niet mis te verstande wijze het nieuwe jaar leven in te blazen. Maar toen hadden tafels en stoelen al plaats gemaakt voor de dansvloer, die bezet bleef tot de laatste gasten gebruik gingen maken van het overnachtingsarrangement.

hier naar de foto’s

Copyright © 2021 ROC B2B