03 juli 2016 Tasjes en varen op Ladies Day 2016

Tasjes en varen op Ladies Day 2016

De Ladies Day 2016 heeft alle verwachtingen weer overtroffen met een programma dat vanzelfsprekend was bedoeld voor de dames, maar dat organisator en begeleider Siegfried Steen de kreet ontlokte: ‘Zelfs ik vind het mooi!’. En dat had voornamelijk betrekking op de buitengewone lunch in de schitterende 17de-eeuwse stijlkamer van het Tassenmuseum Hendrikje, uitkijkend op de Herengracht in Amsterdam en gekenmerkt door perfecte bediening, uitstekende producten en een uitzonderlijk mooie locatie.


Het tassenmuseum werd overigens bereikt na een niet-bedoelde, maar mooi meegenomen sightseeing van Amsterdam. En omdat Amsterdam op zich al een museum is met uitdagende winkels had niemand van de ruim 50 dames bezwaar tegen een verpozing van een anderhalf uur voor men zich moest melden bij de Nicolaaswerk bij het Centraal Station. Daar begon een boottocht – altijd prijs! – die hier en daar werd onderbroken om in fameuze restaurants een deel van het diner te nuttigen. Zo zag men o.m. het sfeervol verlichte Van Puffelen aan de Prinsengracht en Restaurant Looks in de Chinese buurt om tenslotte wandelend te eindigen in ‘de verborgen parel op het Centraal Station’, Perron 2B, waar de oude wachtkamers volledig zijn gerestaureerd en intact gebleven voor het grote publiek. Oude (wacht)tijden herleven daar!


Dat alles op een dag met prachtig weer – Siegfried en zijn medeorganisatoren Angeline Lubbers, Inez Bloem en Anita Wind kunnen, met alle dames, op een zeldzaam geslaagde Ladies Day 2016 die pas na middernacht eindigde bij het Theaterhotel Almelo.


Klik hier voor de fotoreportage

Copyright © 2021 ROC B2B