01 september 2016 Berlijn maakt plaats voor Bolk

Berlijn maakt plaats voor Bolk

De voormalig bevelhebber der strijdkrachten luitenant-generaal b.d. Dick Berlijn stond op het programma van het ROC b2b van dinsdag 27 september a.s. om een voordracht te houden over ‘cyber crime’. Door dringende afspraken elders moest hij hier helaas van afzien, en de organisatiecommissie probeert hem thans te boeken voor begin volgend jaar. De heer Berlijn werkt daar ruim aan mee.


Ondertussen zijn transporteur-pur-sang Henk Bolk en de directie van Bolk Transport in het programma-gat gestapt met een bezoek aan de Combi Terminal Twente in Hengelo waar de ROC’ers diezelfde dinsdag om 17.00 uur worden verwacht. Om 16.30 uur vertrekt er een speciale bus vanaf het Polman stadion naar CTT.


Combi Terminal Twente B.V. (CTT) is de modernste binnenlandse terminal in Nederland. In samenwerking met Port of Rotterdam worden containertransporten verzorgd naar Twente, het Duitse achterland en vele andere Europese eindbestemmingen, vice-versa. Ook vervoer naar de havens van Amsterdam en Antwerpen behoort tot de mogelijkheden. Met vier locaties, transportmogelijkheden over water, spoor en weg plus een eigen warehouse biedt CTT alle voordelen van ‘synchro-modaal vervoer’.


De ROC’ers krijgen een uitvoerige in- en rondleiding over het bedrijf. Het bezoek wordt afgesloten met een maaltijd.


Nog niet aangemeld? Dan hier klikken

Copyright © 2021 ROC B2B