14 december 2016 Nieuwe deelnemers

Nieuwe deelnemers

Knol Drankenservice
Het woord ‘service’ gaat ver bij Knol Drankenservice. Niet alleen is er een groot assortiment dranken (meer dan 250 soorten whisky’s, ruime keus uit speciaalbieren, maar ook uitstekende koffiemachines), ook de verzorging van een huisparty of zakenfeest hoort tot de mogelijkheden. Terecht voert Knol Drankenservice dan ook de leus dat daar ‘service nog een begrip is’ – en wie niet naar de Deldensestraat 125 kan komen is even welkom in de webshop. Knol Drankenservice wordt bij het ROC vertegenwoordigd door Adelbert Knol.

www.knoldranken.nl

info@knoldranken.nl


Van der Hel Advocaten

Bij Van der Hel Advocaten werken ervaren juristen die al jarenlang in de rechtspraktijk op verschillende rechtsgebieden hun sporen hebben verdiend. Hun devies is om gecompliceerde zaken op ongecompliceerde wijze tegemoet te treden, ‘graag en goed, voor u en met u, in lijn met de Twentse volksaard: recht toe recht aan, bedachtzaam maar doortastend.’ Namens Van der Hel Advocaten zal Jan van Marle acte de présence geven op de ROC bijeenkomsten.

www.vanderheladvocaten.nl

info@vanderheladvocaten.nl


Team Sanders Makelaars

Team Sanders is één van de best verkopende makelaarskantoren van Almelo en omstreken. Bij ons wordt de verkoop of aankoop van uw woning altijd begeleid door een gecertificeerde en beëdigde makelaar, die de markt door en door kent. Bovendien komt het woord ‘passief’ niet in ons woordenboek voor. Wij zetten geen verkoopbord in uw tuin en wachten rustig af tot potentiele kopers zich bij ons melden maar verleiden huizenkopers op Funda, social media en onze unieke website. Met sprankelende teksten, 360 graden-beelden, video’s, 2D- en 3D-ontwerpen en door een professionele fotograaf gemaakte foto’s. Wij staan daarnaast 7 dagen per week tot 23.00 uur voor onze klanten klaar. Niet alleen telefonisch maar ook online, namelijk via e-mail en de chatservice op deze website. Namens Team Sanders zien we Bern Sanders bij het ROCb2b.

www.teamsanders.nl

info@teamsanders.nl


Steen Antiek

is een internationaal opererende groothandel, gespecialiseerd in antiek of vintage grenen, teakhouten of White Wash meubelen en een grote variëteit in decoraties. De inkopers komen in heel Europa op zoek naar de beste kwaliteiten tegen de scherpste prijzen. Het kan dan gaan om originele artikelen of gerestaureerde meubelen. Noem maar iets – Steen Antiek hééft het, en als men het niet heeft wordt ervoor gezorgd. Behalve handel in meubelen biedt Steen ook een restauratiedienst aan. Namens Steen Antiek zien we bij het ROC straks Ingmar Steen verschijnen.

www.antiekgroothandel.com

patrick@antiekgroothandel.com


Esso servicestation Knol

is een hooggewaardeerd servicestation aan de Henriette Roland Holstlaan 91 in Almelo. Eigenaar Jan Knol ziet zijn range aan activiteiten door klanten beloond met een zeer ruime 8. En neem na het tanken gelijk een bloemetje mee …. Jan Knol zien we voortaan bij de ROC evenementen.

Copyright © 2021 ROC B2B