24 januari 2017 Nieuwe deelnemers

Nieuwe deelnemers

Ruben Accountants & Fiscalisten
Met zijn drie vestigingen – in Almelo, Delden en Goor – is Ruben Accountants & Fiscalisten een Twents netwerk met een nuchtere insteek. Het clie?ntenbestand is zeer divers: gevestigde bedrijven maar ook starters in het MKB, de agrarische sector en de non-profitsector. Verschillende vakgebieden, maar e?e?n ding gemeen: de keuze voor een persoonlijke benadering en advies op maat. Want een accountant of fiscalist is me?e?r dan de man die de cijfers bij elkaar optelt.


Ruben Accountants & Fiscalisten, Twentepoort Oost 3a, wordt bij het ROCb2b vertegenwoordigd door Martin en Veronique Nijmeijer.

www.rupertonline.nl

info@rupertonline.nl


Schmidt Bouwmachines BV

Schmidt Bouwmachines BV is sinds 1983 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzet-machines en toebehoren van diverse merken. Het bedrijf is al enige tijd ROC-deelnemer, maar was nog niet tot de voorstellingsronde doorgedrongen.


In de wereld van minigravers tot caterpillars, sneeuwschuivers en veegmachines is Schmidt een vertrouwd adres. Vanuit het compleet ingerichte onderdelenmagazijn worden klanten dan ook deskundig en vlot bediend met onderdelen en accessoires voor praktisch elk merk
machine. Maar ook de technische service van de zeer goed ingerichte werkplaats met vakbekwaam en ervaren technici, is e?e?n van de geroemde pijlers van het bedrijf.


Namens Schmidt Bouwmachines aan de Bleskolksingel 2 bezoeken Jurgen en Maaike Schmidt de bijeenkomsten van het ROCb2b.

www.schmidtbouwmachines.nl

info@schmidtbouwmachines.nl

Copyright © 2021 ROC B2B