28 juni 2017 Zoemend en zoevend de zomer in … 

Zoemend en zoevend de zomer in … 

Het Midzomerfeest had dit jaar concurrentie van het evenement Culivent in Almelo maar de bijna 90 ROC deelnemers die ‘zoevend en zoemend de zomer in gingen’ hebben een avond gehad die lang zal heugen.


Hoewel: het zoemen en zoeven ging alleen op voor de scooters – de buggy’s vereisten het gebruik van de ruim verstrekte oordoppen…
De start bij het Polmanstadion vormde de opmaat naar een tocht kris kras door de omgeving, die eindigde bij het theehuis De Karmeliet waar een gastvrije, non-alcoholische ontvangst wachtte. Maar dat non-alcohol zo’n ruime verscheidenheid aan bijzondere frisdranken kan inhouden had vermoedelijk niemand verwacht.


Gesterkt door fris en amuses werd algemeen van voertuig gewisseld en de tocht voortgezet naar het Witte Paard in Delden waar een band met barbecue wachtte. De band kreeg hoge waardering door het geluidsniveau dat onderlinge gesprekken mogelijk bleef maken, de barbecue oogstte woordeloze bewondering: zalmen en tonijnen, biefstukken en stokjes uiteenlopende saté, en bovendien een uitstekende temperatuur: hoe de organisatoren dit voor elkaar hebben gekregen moet wel rusten op langjarige ervaring.


Voorzitter Hans Hammink hield vol dat het programma minder uitbundig was dan de ROC’ers misschien gewend zijn, maar dat op die manier wordt bijgedragen aan het jubileumfeest volgend jaar als het ROCb2b 35 jaar bestaat. Niemand van de aanwezigen heeft waarschijnlijk iets van ‘dat mindere’ gemerkt en uitbundig genoten van de verdieping van de onderlinge kennismaking. En daar is het ROCb2b tenslotte voor bedoeld ...


Bekijk de fotoreportage

Copyright © 2021 ROC B2B