18 januari 2018 Spetterend nieuwjaarsgala

Spetterend nieuwjaarsgala

Wie zaterdagavond 13 januari op het ROCb2b Nieuwjaarsgala aanwezig was – en dat waren er héél véél – kan het niet zijn ontgaan dat het jaar 2018 op spetterende en bruisende wijze is begonnen. Het Theaterhotel pakte uit, samen met Westerhuis, met een weergaloos en fraai aangekleed buffet van ongekende variatie, al even verrassend waren de verrichtingen van de tafelgoochelaar, de tovenaars van de gin-bar en de muziekvirtuozen van Broadway de Band, maar het slot van de avond met Edsilia Rombley maakte iedereen sprakeloos zonder dat het stil was.


De achterzijde van het Theaterhotel staat in de steigers van ROC deelnemers Löwik en Mulder Vastgoedonderhoud, maar zelfs dat droeg bij aan de sfeer dankzij de aanlichting en het doorzichtige dak van de lokaliteit die aan het restaurant De Oude Sociëteit was aangebouwd. Niettemin ging de meeste aandacht uit naar de uitstalling van oesters, schelpen, krabben en kreeften tot en met bijzondere hamburgers in eendenpaté.


En wat vanzelfsprekend ook ten zeerste bijdroeg aan de warme ambiance was het feit dat men zich algemeen aan de gevraagde dresscode had gehouden: de heren in de stemmige dinnerjacket, de dames in kleurrijke betoverende kleding. ‘Dat geeft een bijzonder tintje aan het ROC op een avond die netwerken, muziek, een topoptreden en een voortreffelijke maaltijd koppelt’, aldus voorzitter Hans Hammink.


hier naar de fotopagina

Copyright © 2021 ROC B2B