19 januari 2018 Jubileumjaar met bijzonder programma

Jubileumjaar met bijzonder programma

‘2018 is een jubileumjaar met een speciaal programma. Dat laat nog even op zich wachten, maar we houden U op de hoogte’, beloofde voorzitter Hans Hammink in zijn nieuwjaarstoespraak aan het begin van het gala 2018. Hij verwelkomde een aantal nieuwe deelnemers, en dankte de deelnemers die in 2017 het ROC verlieten voor hun vaak jarenlange aanwezigheid en ondersteuning.


‘Het jaar 2017 was een druk jaar voor ons ROC. Een bestendig bestand van rond de 120 deelnemers en keer op keer een goede opkomst op de maar liefst 12 bijeenkomsten is geen sinecure in deze sterk veranderende tijd’, zo begon hij. ‘We zijn in 2017 in wederom in staat geweest om goede bijeenkomsten te organiseren, boeiende onderwerpen te belichten en we willen daarbij altijd de eerste zijn bij nieuwe ontwikkelingen in Twente’. Hij herinnerde vervolgens aan de bijeenkomsten met oud-bevelhebber der strijdkrachten Dick Berlijn, de lunchbijeenkomst met het College van B&W, de bezoeken aan de Karelskamp en Cirex en de avond bij Saxion. ‘Maar vergeet ook onze fantastische feesten en evenementen niet: de Ladies Day in Utrecht, het midzomerfeest met scooters en buggy’s, de drukbezochte profronde, de kartraces op de Men’s Day en tenslotte het warme Happy Hour’. ROC deelnemers en Kreta/Hookhoes eigenaren Stephan en Gabriel Urucoglu feliciteerde hij nogmaals met het winnen van de EnergiekAlmelo Award 2017.


Het ROCb2b bestaat in 2018 35 jaar, en de viering van dat zevende lustrum is maatgevend voor het programma. Wie nu nieuwsgierig op de site www.roc-b2b.nl gaat kijken komt echter bedrogen uit: er staat (nog) niets vermeld. Verrassingen komen bij beetjes ...

Copyright © 2021 ROC B2B