04 april 2018 Jaarvergadering ROC: verboden te missen

Jaarvergadering ROC: verboden te missen

In dit jubileumjaar is het extra zinvol om de jaarvergadering bij te wonen, omdat iedereen dan mee kan praten over koers en programma. Voorzitter Hans Hammink deed deze klemmende oproep tijdens het bedrijfsbezoek aan de ambachtelijk Othmar bierbrouwerij.


Natuurlijk kunnen alle deelnemers op elk moment met wensen en suggesties komen, maar om het laatste beetje eventuele schroom of mogelijke plankenkoorts weg te nemen biedt de komende jaarvergadering op dinsdag 24 april de technische mogelijkheid om volstrekt anoniem het hart te luchten. Door middel van willekeurig uitgereikte stemkastjes kan er anoniem voor- of afkeur worden uitgesproken over programmavoorstellen.


‘Het ligt voor de hand dat ook de partners serieus worden genomen. Die worden dan ook nadrukkelijk mede-uitgenodigd zodat ook hun mening niet verloren hoeft te gaan. En wie een potentiele deelnemer op het oog heeft: dit is het uitgelezen moment voor een kennismaking met de gang van zaken bij het ROCb2b. Meld ze ons en neem ze alsjeblieft mee’, aldus Hans Hammink.


‘Interactief vergaderen met de deelnemers geeft ons de richting aan die u zoekt, en dan kunnen we daaraan werken. Juist een jubileumjaar is zo’n ijkmoment om te zien of we nog steeds op het goede spoor zitten en of we bieden waar men op zit te wachten. Daarom is het dit maal extra belangrijk dat iedereen op 24 april naar de jaarvergadering komt!’, zo besloot de voorzitter.


Komen, dus!


Jaarvergadering ROCb2b: dinsdag 24 april

Plaats: Polman stadion, persruimte

Ontvangst: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur


Hier aanmelden voor de jaarvergadering ...

Copyright © 2021 ROC B2B