Het ROC B2B Brengt ondernemers samen!

Waardevol netwerk in Twente!

Het ROC B2B is in 1984 ontstaan vanuit de business club van Heracles Almelo en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke business club van Twente

Deze onafhankelijkheid vinden wij belangrijk om onze deelnemers een zo goed mogelijke omgeving te bieden elkaar te ontmoeten, elkaar te versterken, de regio Twente te versterken en geen rekening te hoeven houden met gelieerde belangen.

Met ongeveer 160 deelnemers bieden wij onze deelnemers een interessant netwerk en zijn wij in staat om bijeenkomsten te organiseren waarbij netwerken, kennisoverdracht en inspiratie voor ondernemers voorop staan.

Onze deelnemers vormen een goede mix van MKB ondernemers, grote ondernemers en overheden. Slechts eigenaren en eindbeslissers kunnen deelnemer worden van het ROC B2B, op deze wijze weten wij een hoog niveau en kwaliteit van bijeenkomsten te garanderen.

Bij de bijeenkomsten van het ROC B2B vinden wij het belangrijk dat ook de partner van de ondernemer zich thuis voelt.

De gemiddeld 14 bijeenkomsten per jaar zijn een mix van zakelijke thema’s, actualiteit, feest op zijn tijd en een warme omgeving waarbij hardwerkende ondernemers en hun partners een gevoel van vriendschap onderling kunnen delen.

Copyright © 2023 ROC B2B